Sabtu, 22 Januari, 2022
redaksi

redaksi

aji krama

aji krama

aji krama pada suaraku terpantul lampulampu idemu, tuhan. tunas sombongmu adalah tubuh hancur. rambati pelanpelan ususku yang setebal tali klan...

Gupak

Gupak

Nalika aku mulih nggawa manuk kutut ing kurungan, Harsini mbesengut. Yen disawang-sawang, dheweke saiki pancen adoh karo mbiyen. Beda karo...

Page 1 of 11 1 2 11